м. Бердичів, Богунська, 27

Лихослів’я руйнує націю

Кожна людина бажає відпочивати там, де чисте повітря, купатись там, де чиста вода, вживати екологічно чисті продукти, носити одяг з натуральної сировини. Ми обурюємося, коли чуємо, що в море, річки, водойми потрапили нечистоти, які забруднили їх і ми уже не зможемо там відпочивати.


Ми бачимо все, що діється навколо нас у фізичному світі. З чимось погоджуємось, з чимось конфліктуємо, але сприймаємо все за норму життя. Та чомусь сьогодні ніхто не замислюється і не переймається тим, що діється і відбувається в духовному світі, який реальніший за фізичний. Цей світ наскільки забруднений лихослів’ям, лайкою, гнилими, пустими, марними словами – по-народному матюками. Мало хто на це реагує, робить якісь висновки, докладати зусиль, щоб очистити духовну атмосферу.


Можливо, хтось заперечить і скаже: «Це не серйозно, цього ніхто не бачить і не відчуває». Так. Проте з часом ми все ж бачимо наслідки й тоді розводимо руками: звідки це взялося? Чомусь, коли ми бачимо, що десь перевернулась цистерна зі шкідливими речовинами, відразу б’ємо тривогу, шукаємо винуватців цього і відповідальних, щоб їх покарати. Однак коли забруднюється духовна атмосфера, коли щосекунди йде у повітря викид мільярдів шкідливих лайок, гнилих слів, ніхто не б’є тривогу і не шукає винних.


Сьогодні лихослів’я вільно і впевнено звучить на вулицях, в коридорах шкіл і престижних вузів, в депутатських кулуарах, зі сцени й екранів, з’явилось воно і на сторінках преси, вкоренилось в сім’ях, і кинуло свої щупальця навіть в дитячі садочки. Ворог людських душ, незважаючи на вік, стать, посаду використовує уста, щоб забруднити духовну атмосферу матюками.


Красиві, вродливі, по-сучасному одягнені юнаки та дівчата навіть не підозрюючи викидають своїми устами в цю атмосферу отруту, яка з часом знищує націю, губить їх здоров’я, майбутніх спадкоємців. Тому-то так багато сьогодні випадків безпліддя і народження дітей з вадами.


Людина була створена Богом за Його образом і подобою, а Господь словом творив землю і все, що її наповнює. Бог дав силу слова і людині, тому що вона є Його подобою, і ним людина мала б управляти землею і всім, що на ній. Однак через те, що люди згрішили, диявол скористався цим і ввів інфернальну лексику, мову демонів, яка спрямована на руйнування усього живого.


Слово, яке виходить з уст людини, в духовному світі йде або на збудування, або на руйнування. У своєму Слові, тобто Божій інструкції до людського життя, Господь велику увагу приділяє словам, які говорять люди у своєму житті. Наш Творець дає нам багато застережень щодо слів: «Нехай жодне гниле слово не виходить з уст ваших...»(Єфес.4:29); «Тепер же відкиньте і ви все оте: гнів, злобу, лютість, богозневагу, безсоромні слова з ваших уст» (Колос.3:8); «Також лихослів’я, марнослів’я, та жарти які непристойні вам...» (Ефес.5:4); «А брудного лихослів’я відхиляйся, бо вони ведуть до безбожности» (2Тимоф.2:16); «Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня. Бо зі слів своїх будеш виправданий, і зі слів своїх будеш засуджений» (Матвія 12:36-37). Таких застережень дуже багато і всі вони дані для людського блага.


Коли ми купуємо в аптеці ліки, то уважно перечитуємо інструкцію, щоб не зашкодити своєму здоров’ю. Проте чомусь людство так нехтує Інструкцією духовною…І від незнання гине народ.


Вся інфернальна лексика бере свій початок зі стародавнього язичництва. Люди до християнської ери вступали у зв'язок з демонічним світом. Лихослів’я, брудні слова, лайки були введені для закляття, звернення до язичницьких богів, а в той час був розповсюджений язичниками культ плодючості. Тому-то всі лайки пов’язані з сексуальною сферою. В їх основі статевий акт, часто збочений. Таким чином усі матюки являються мовою спілкування з демонічним світом, які послані сатаною на руйнування нації.


Сьогодні вчені хвильової генетики взялися за проблему повітряного простору і дослідили наскільки це шкідливо, небезпечно, смертельно. Вони винайшли апарат, який переводить людські слова в електромагнітні коливання, і виявилось, що слова впливають на молекули ДНК. Вчені довели, що коли людина лихословить, то хромосоми кривляться, гнуться і міняються місцями. В результаті ДНК починає виробляти надприродні програми та поступово в спадщину передається програма самоліквідації.


Науковці зафіксували, що лихослів’я викликає мутагенний ефект, подібний тому, що дає радіоактивне випромінювання потужністю в тисячі рентгенів. Досліди провели на насінні рослин. Рослини, над якими вживалася інфернальна лексика, майже всі загинули, а які вижили стали генетичними виродками, перенесли масу хвороб, передали їх в спадщину і з часом вимерли. Далі вчені зробили зворотне: почали говорити слова благословення в ті рослини, які були пошкоджені радіоактивним випромінюванням. Тоді переплутані гени, розірвані хромосоми та спіралі ДНК стали на свої місця, зрослись і ожили. Велику силу слова довела навіть наука!


Господь дав силу слова людям, щоб вони говорили позитивні й добрі слова у своїх дітей, ближніх, свою країну, владу. Це повеління нашого Господа! Якщо ми будемо це виконувати, прийде пробудження, оживе земля, нація, яка стогне під прокляттям. Адже Сам Господь сказав, що коли ми говоримо Його слово, Він пильнує над цим словом і приводить у виконання вислови своїх посланців (Ісая 44:25).


Тож нехай кожен замислиться і не залишиться осторонь того, щоб очистити духовну атмосферу під дією позитивного слова. Нехай кожне серце стане водоймищем чистої джерельної води, звідки виходить благословення і наповнює засохлу пустелю. Джерело чистої живої води – це є Ісус Христос, Який може наповнити людські душі чистими словами, які з часом змінять все навколо.


Опубліковано: 2019-02-15 14:41:26

Опублікував: Адмін

Автор: Пастор Жучков Л.Б.

Повернутись до статей