м. Бердичів, Богунська, 27

Окультизм — відкриті ворота у пекло

Окультизм – розповсюджена форма дій сатани, ворога людських душ, який сьогодні з великою силою затягує у свої пута. Окультна практика набирає великих масштабів, хитрістю і лукавством заманює людей під вплив темних сил. Багато твориться у світі різних чудес, і люди, які не читають Слова Божого, вважають, що то є все від Бога. Однак це великий обман для народу.


Сам Ісус Христос передбачив це і попередив у Новому Заповіті: «Багато прийдуть під іменем Моїм, і покажуть неправдиві чудеса, щоб спокусити навіть і вибраних». Також апостол Іван пише: «Не всякому духу вірте, але перевіряйте, чи це від Бога, бо неправдивих пророків багато з’явилось у світі».


Нічого немає нового під небом, це було у всі часи. У Старому Заповіті, коли Господь виводив свій народ із Єгипту, щоб переселити їх на обіцяну гарну і плодовиту землю, то застерігав їх від окультизму, яким займались поганські народи, що населяли ту землю. Це настільки гнівило Бога, що Господь назвав це бридотою й беззаконням. Ізраїльтяни були попереджені не робити це зло: «Нехай не знайдеться між тобою, хто переводить сина свого чи дочку через вогонь, хто ворожить по хмарах, хто ворожить по птахах, хто чарівник, хто чорнокнижник, хто викликає духів померлих, духа віщого і хто питає померлих» (Повторення Закону 18:10).


Всі ці групи окультизму розповсюджені й наш час. Їх ще усучаснили, зробили яскравішими та привабливішими. Полиці книжних лавок ломляться від усілякої окультної літератури. Багато людей говорять, що біла магія від Бога, а чорна від диявола. Але це неправда! Бог не маг! Бог є любов, і Він діє в цьому світі не через магію, а через Духа Святого, Якого послав у цей світ вказати людям на їх гріх.


Сьогодні від малого до великого знають Гарі Поттера, але мало хто знає Ісуса Христа як Спасителя світу, як свого особистого Господа. Із захопленням люди читають книги та дивляться фільми про Поттера, але мало хто читає Слово Боже і цьому навчає своїх дітей. Фільми, книги про Гарі Поттера – це окультна практика, гріх і бридота перед Богом.


Після таких окультних книг і фільмів діти бояться самі лишатися дома, або збираючись з такими ж підлітками починають практикувати це у своєму житті, а тоді батьки руками розводять, що коїться з дітьми, чому вони такі агресивні? Дітей, яких в дитинстві похрестили, повісили на шиї хрестик, нібито посвятили Богу, самі ж батьки добровільно кинули в руки Молоху, про якого сказано в Біблії, що це ідол, якого зробили язичники й приносили своїх дітей в жертву.


Диявол – це духовна особа, якого ми не бачимо, але він пов’язує людей страхом, агресивністю, і через окультну практику має вплив на душу людини та контролює її помисли та дії. Люди вважають себе вільними, але насправді вони раби диявола, і постійно знаходяться під тиском темних сил. Їм постійно здається, що за ними хтось іде, слідкує за ними, ловить, і людина живе під страхом того, що з нею щось станеться непередбачуване. Все це ангели темряви, яким людина сама дала дозвіл діяти у своєму житті через окультну практику.


Ворожки. Ця область окультизму настільки розповсюджена, що її сміливо рекламують в газетах, по телебаченню: «Кидаю на картах, знімаю порчу, відробляю, змовляю, налагоджую відносини в сім’ях». Диву даєшся, що всі ці люди вважають себе християнами, але вони ніколи не читали Слова Божого, де чітко сказано, що це гріх і участь усіх ворожок, ворожок, чародіїв, екстрасенсів в озері вогняному, тобто в пеклі, якщо ці люди не покаються, не залишать цю мерзотну практику. Ворожки вважають, що вони роблять добро: через окультні речі приворожують чоловіків, від однієї до другої, тому що та нехороша, а тоді дивуються, чому сім’ї розпадаються. Про це відкрито говорять по телевізору, в пресі, і вважається нормою життя.


Чарівники. Їх вважають чорною силою, тому що вони роблять зло іншим. Чарують травами, підсипають на смерть, зашивають, щоб причарувати, але все це є бридке перед Богом.


Гороскопи. Багато людей сьогодні тільки цим і живуть. Ранком прокинувшись, не звертаються в молитві до Отця Небесного, щоб дарував благословення, а вичитують гороскопи, яким має бути день і настрій і т.д. Це ще один вид окультизму, де за допомогою зірок люди складають неправдиві гадання. Насправді зірки на небі, щоб свідкувати про славу Божу і величність Його. Все, що на небі і на землі, свідчить про Творця, який створив це, але диявол бере все, що створено Богом і перевертає в окультну практику і тим самим затягує людей на гріх, а потім в пекло.


Модними і розповсюдженими є сьогодні окультні речі, такі як обереги, які вішають в домівках, маршрутках, магазинах і т.д. Логічно подумати: невже цей віник чи іще якась прикраса збереже? Можливо за цим стоїть якась сила? Так, сила темних ангелів. Збереже й благословить дім і сім’ю та все інше тільки Господь, якщо Йому довірятись і твердо триматись Його Слова.


Екстрасенси-цілителі, які нібито зцілюють людей від імені Бога насправді не знають Його і через них діють темні сили зла. Люди отримують зцілення на певний час, але, отримавши зцілення, продовжують жити в гріху. Ісус каже, що краще безрукому ввійти в Царство Боже, аніж з руками, здоровому в пекло. Викликають померлих, просять, щоб приснились чи прийшли уві сні, на цвинтарі підходять говорять до померлих, що є гріхом. Слуги диявола можуть явитись під виглядом рідних, але передбачать вам такого, що проснетесь в холодному поту і будете боятись.


Не входьте в контакт з силами темряви, довіряйтесь Богу і на Нього покладайте всю надію свою. Якщо люди хочуть знати про своє майбутнє, не потрібно іти до ворожок. Все відкрив нам Господь у Своєму Слові: яке прекрасне майбутнє очікує кожного, хто залишить гріх, окультну практику і в щирому покаянні навернеться до Бога. Через віру в Ісуса Христа та людина отримає прощення гріхів і вдар вічне життя. Нехай збереже вас Господь від усіляких окультних дій!


Опубліковано: 2019-05-09

Опублікував: Адмін

Автор: Пастор Жучков Л.Б.

Повернутись до статей