м. Бердичів, Богунська, 27

Не вбивайте своїх дітей

Початок 21 століття. Епоха великих потрясінь та відкриттів, падіння економіки та моралі, безліч екологічних проблем. Про останнє багато пишуть та жалкують, що вимирають тварини. Створюють організації по захисту тварин та рослин, яких залишилось мало, заносять до Червоної книги. Для бездомних собак та котів будують притулки, стараються облаштувати гарні медичні та побутові умови для їхнього перебування в притулках. Деяких тварин в домашніх умовах тримають і годують так, що не кожна дитина сьогодні має такий достаток і догляд. Однак мовчать сьогодні про страшну трагедію людства – вбивство ненароджених дітей.


Нинішнє покоління людей навчені, що аборт – це не вбивство дитини, а нормальне природне вирішення проблем, в тому числі й економічних, або ж спосіб планування сім’ї. При цьому люди не відчувають ні провини ні відповідальності.


Немає страшнішої трагедії та жорстокості, коли батьківство та материнство перетворюється на джерело смерті, а батько та мати – на убивць дитини, яку вони зачали. Аборт – це велике зло. Це війна усіх часів. Якщо ви проти війни, будьте проти абортів.


Під час війни медичні служби рятують життя захисників, усі зусилля докладають на допомогу пораненим, і це правильно. Проте під час абортів медики позбавляють життя нової людини, при цьому для свого гаманця. Уявіть собі, який біль переносять ці немовлята, коли шматують їхнє тіло. Серце дитини починає битись вже на 14-21ий день після зачаття. На 30ий день утворюються всі органи.


Як дивиться Бог на людське життя, створивши нас за образом Своїм та за подобою Своєю? В Біблії часто вказується на те, що ще до народження Господь визнає дитя як унікальну особу. Ось що сказано в Слові Божому: «Ще поки тебе сформував в утробі материній, Я пізнав був тебе, і ще поки ти вийшов із нутра, тебе посвятив» (Єремія 1:4-5).


І ще: «Бо Ти вчинив нирки мої, Ти виткав мене в утробі матері моєї, – прославлю Тебе, що я дивно утворений! Кості мої не сховані від Тебе, бо я вчинений був в укритті, я витканий був у глибинах землі! Мого зародка бачили очі Твої, і до книги Твоєї записані всі мої члени та дні, що в них були вчинені, коли жодного з них не було…» (Псалом 137:13-16).


Господь промовляє просто і зрозуміло про Свою участь в нашому народженні. Він присутній там, де відбувається формування людини, ще на початку поділу клітини. Сам Бог сформував всі найтонші деталі нашого організму. Вищенаведені біблійні цитати цілковито заперечують думку, що ненароджені діти не мають душі, не є повноправними людьми, поки живуть в материнському лоні. Як же тоді поєднує медицина ідею спасіння людського життя з його знищенням від самого початку?!


Зародок реагує на біль. Під час небезпеки його пульс зростає на 220 ударів за хвилину. Він намагається «заховатися» від тих інструментів, якими хочуть його вбити. Ця крихітна беззахисна істота кричить про допомогу, відкриваючи ротик, благаючи про захист, помилування. Хто ми, люди, що зазіхаємо на життя, дароване Богом?


Слово Боже стверджує: «І як людям призначено вмерти один раз, потім же суд…» (Євр. 9:27). Кожному з нас доведеться дати відповідь за вчинки прожитого життя. Однак за наслідки цього навмисного вбивства приходиться розплачуватись ще тут на землі: душевними стресами, нестерпними емоційними навантаженнями, утвореннями доброякісних та злоякісних пухлин, запаленнями та безпліддям.


Ніхто і ніколи не побудував щастя на горі іншого, тим більше на крові власної дитини. Матеріального благополуччя, службової кар’єри, збереження фігури та власного комфорту не можна досягнути вбивством дитини. Так не вирішуються ніякі проблеми.


Ніхто і ніколи не побудував щастя на горі іншого, тим більше на крові власної дитини. Матеріального благополуччя, службової кар’єри, збереження фігури та власного комфорту не можна досягнути вбивством дитини. Так не вирішуються ніякі проблеми.


Проте як бути, якщо аборт уже зроблено і можливо не один? Гнітить страх, біль, жаль за вчинене наповнює серце, дитячий крик не дає спокою ні вдень ні вночі? Звернись до Бога! Попроси прощення у свого Творця. Ісус Христос хоче простити і зняти усякий тягар із твоєї душі. Він помер за тебе і сказав, що кине усілякі твої гріхи за спину Свою і ніколи не згадає.


Якщо ти сьогодні носиш під серцем дорогоцінний Божий дар – своє дитя, і бажаєш вбити його руками медиків – ЗУПИНИСЬ! Бог проти абортів. Християни проти вбивства ненароджених дітей

Опубліковано: 2018-10-13

Опублікував: admin

Автор: Пастор Жучков Л.Б.

Повернутись до статей