м. Бердичів, Богунська, 27

Джерело: unsplash

Любив до Кінця

Люди іноді запитують: "Як ви думаєте, Бог почує молитву деякої негідної людини, яка закликає Його у останню хвилину свого життя? Якщо ця людина зробила жахливі речі, хіба Бог простить таку людину?" Звісно, що так.

Іноді ми любили тих, хто помер, і ніколи не сповідували глибоко християнську віру. І ми можемо зробити висновок, що вони не потрапляють в рай. Але ми не знаємо цього напевне. Ви були з ними близькими в останні хвилини свого життя? Ви були там, коли вони зробили останній подих? Звідки ви знаєте, що він або вона не закликали Ісуса?

Ось те, що ви знаєте. Бог любив їх і хотів, щоб вони спаслися. У 1 Тимофія 2:04 говориться, що Бог „хоче, щоб усі люди спаслися, і прийшли до пізнання правди“.

Коли Юда прибув до Гетсиманського саду, щоб зрадити Ісуса, Ісус сказав йому: „Чого, друже, прийшов ти?“ (Матвія 26:50). Ісус давав Юді один останній шанс покаятися. І я вважаю, що якби Юда зупинився прямо там і сказав: "Господи, я зіпсувався. Я не знаю, про що я думав. Прости мене", то Ісус простив би його. Чому? Тому що Бог говорить: "Я не прагну смерти несправедливого, а тільки щоб вернути несправедливого з дороги його, і буде він жити! Наверніться, наверніться з ваших злих доріг, і нащо вам умирати, доме Ізраїлів?" (Єзекіїля 33:11). Ісус любив Іуду до самого кінця. Він був Його другом. Але Його друг зрадив Його і це розбило Його серце.

 

Прочитайте: Дорожити часом

Я не хочу давати помилкову впевненість і припускати, що всі, які знаходяться у раю, такими не є. Але я кажу, що якщо вони кликали до Господа в останні хвилини свого життя, він помилував і пробачив їх.

Основна фраза: якщо ви покличете Господа, навіть в останню мить свого життя, він почує вас!

Опубліковано: 2022-06-22

Опублікував: Админ

Автор: Ґреґ Лорі

Джерело: bible.com

Повернутись до статей