м. Бердичів, Богунська, 27

Джерело: bible.com

Як ми, християни, реагуємо на кризи?

Перед обличчям світової кризи дуже легко поставити під сумнів нашу віру та замінити мир, який Ісус пообіцяв своїм послідовникам, на паніку. 

Отже, що ми можемо зробити у відповідь на природні катаклізми, пандемії чи інші страшні та незрозумілі події, які нас настигають? 

В першу чергу варто пам'ятати, що цей світ не є нашим домом. Святе Письмо нагадує нам, що ця Земля тимчасова - це тільки пара. Чи це означає, що ми лише випадкові перехожі, і нічого з того, що відбувається навколо, нас не стосується? Звісно ж ні! Ми не піддаємося цьому світові, але нашим завданням є любити світ. 

Наш обов'язок у хвилини небезпеки та непевності - приносити людям Божий мир, а не ігнорувати біль. 

Також Біблія нагадує нам, що ми не повинні жити як ті, хто втратив надію. Ми розуміємо, що Ісус зробив для нас, тому ми можемо бути впевнені в тому, що Він завжди з нами. Тому коли надходить лихо - ми непохитні, оскільки знаємо, що Бог не залишить нас напризволяще. 

Можливо ви запитуєте себе: як добрий Бог міг дозволити, щоб у світі трапилися такі жахливі речі? І це цілком нормально. Бог не уникає наших запитань; Він запрошує нас до Себе. 

Правда полягає в тому, що Ісус ніколи не обіцяв жодному з нас життя вільне від страждань. Натомість Він попереджав нас про те, що у цьому світі нас спіткають проблеми. Буде ще багато непевності, але кожної миті ми можемо твердо стояти в надії, тому що цей світ не є нашим пунктом призначення. Ось що Ісус сказав про це: 

“Це Я вам розповів, щоб мали ви мир у Мені. Страждання зазнаєте в світі, але будьте відважні: Я світ переміг!” Івана 16:33 UBIO

Ви зрозуміли звідки походить мир? Ісус - це єдине незмінне джерело миру, незалежно від проблем, які нас зустрічають. Оскільки ми знаємо що Ісус вчинив для нас, ми можемо отримати заохочення - ми знаємо кінець цієї історії. Прийде час коли Бог перетворить усі страждання в радість.

Прочитайте: Віра — найсильніша зброя

Якщо ваше сьогодення здається нестабільним, пам'ятайте що в Христі ми маємо непохитну надію, яка не залежить від обставин.

Опубліковано: 2022-09-13

Опублікував: Админ

Автор: bible.com

Джерело: bible.com

Повернутись до статей