м. Бердичів, Богунська, 27

Джерело: istockphoto

Наполегливість у вірі

У світі було так багато неймовірних героїв, які йшли до своєї мети змінити стан справ, сформувати світ таким, яким ми його знаємо сьогодні. 

Декого ми можемо назвати по імені: Нельсон Мандела, Мати Тереза, навіть Нік Вуйчич (який, попри свою інвалідність, ніколи не відмовлявся від своєї мети та покликання). 

Ми всі можемо вчитися у цих неймовірних лідерів, і є багато властивостей, завдяки яким вони стають героями. Однак я хочу зосередитися на одному атрибуті, який мали ці три фігури, та який є ключовим для «Кроку до своєї мети». Це – наполегливість у вірі! 

Наполегливість може бути тяжким завданням, адже ми живемо у світі, наповненому негативом – особливо стосовно християнства та Бога. Але ви можете бути впевнені в тому, що Бог на вашому боці! Якщо наш Творець покликав вас і створив вашу мету, він має намір, щоб ви її досягли. Вона може здатися недосяжною для вас зараз… і знаєте що, ЦЕ ТАК І Є! Але дозвольте мені підбадьорити вас історією про те, як з’явився пророк Єремія і як Бог покликав його. 

У 1-му розділі Книги пророка Єремії (стисло) ми бачимо, як Бог закликає Єремію бути пророком не лише для свого народу, а й для НАРОДІВ – страшне завдання, чи не так? Але Бог робить все, щоб запевнити та спорядити Єремію для його цілі (Єр. 1:9-14). Чесно кажучи, Єремії було досить важко, але Бог обіцяє пророку, що Він ніколи не залишить і не покине його.

Прочитай: КРОК ДО СВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ЧЕРЕЗ САМОВІДДАНЕ СЛУЖІННЯ

З цього послання ми можемо мати повну впевненість у тому, що Бог має намір, щоб ми досягли своєї мети, навіть якщо завдання здається важким. Ми можемо відмітити наполегливість Єремії, щоб досягти успіху з Богом! Ворог не може торкнутися того, що Бог призначив, якщо ми не дамо йому дозволу. Бог покликав вас досягти успіху у вашій цілі, тому що Він вірить у вас і створив вас для цього. Він з вами, і все небо підтримує вас! Тож налаштуйтеся на гру, продовжуйте наполягати та не слухайте брехню та знеохочення ворога. Наполегливість є ключем до того, щоб ваша мета, дана Богом, здійснилася! 

Ви, саме та людина, яка читає це, може і буде героєм, якого потребує цей світ, тож наберіться духу та послухайте обіцянку, яку Бог дав Єремії – «Вони боротимуться проти тебе, але не вдасться їм тебе здолати. Кажу це Я, бо Я з тобою буду, і захищу тебе». Так наказав Господь». (Книга Пророка Єремії 1:19)

Опубліковано: 2023-05-10

Опублікував: Админ

Автор: Ешлі Мейєр

Джерело: my.bible.com

Повернутись до статей