м. Бердичів, Богунська, 27

Джерело: unsplash

П’ять пунктів стратегії переможного життя

1. УСВІДОМТЕ, ЩО БОГ БАЧИТЬ ВАС ДОСКОНАЛИМИ, СВЯТИМИ ТА БЕЗДОГАННИМИ, завдяки тому, що зробив Ісус Христос (прочитайте 2 Коринтян 5:21). Дуже часто сором та відчуття вини є найбільш руйнівними наслідками гріха. Усвідомлення, що для тих, хто у Христі, більше немає осуду, аби яким був гріх, є основоположним для перемоги (Римлянам 8:1).

2. ВИЗНАЙТЕ СВОЇ ГРІХИ. (Прочитайте 1 Івана 1:9). Визнавання гріхів означає погодитися, що ці гріхи зародилися у нашому серці та розумі, а потім необхідно їх сповідати перед Богом. Визнавання гріхів не обов’язково означає висвітлювати їх публічно. Визнавання, це справа між тобою і Богом.

3. БУДЬТЕ ПІДЗВІТНІ (прочитайте Якова 5:16). Необхідно знайти близького друга-християнина, пастора або члена сім'ї, якому ви можете довіряти, адже це ефективний спосіб залучити в битву молитовну підтримку та бути відповідальним. 

Прочитайте: Зміна мислення – зміна життя

4. УНИКАЙТЕ ДЖЕРЕЛ СПОКУСИ (прочитайте Якова 1:13-15). Застосування цього пункту потребує найбільше зусиль, а також творчого підходу та планування. Правда в тому, що якщо ти можеш уникнути спокуси, то ти уникнеш і гріха.

5. ЧИТАЙТЕ БОЖЕ СЛОВО (прочитай Псалом 118:11). Боже Слово чітко каже нам, що якщо ми «заховаємо його у нашому серці», то це дасть особливу силу сказати «ні» спокусам та гріху.

Опубліковано: 2022-07-26

Опублікував: Админ

Автор: Давид Свендт

Повернутись до статей